Banken stofferen

Bezit u een zeer comfortabele bank, maar kunt u zijn uitstraling niet meer uitstaan? Of is de stof van de bank versleten? Is de bank nog mooi, maar niet zo comfortabel als voorheen? We herstofferen, repareren en updaten de bank zodat uw woonkamer u weer gelukkig zal maken. Dit betekent dat we ue oude bank opnieuw zullen decoreren met de stof van ue keuze om hem er als nieuw uit te laten zien. Dit is een betere (en duurzamere) oplossing dan een gloednieuwe bank kopen. Daarbij loopt u geen enkel risico, wij staan ​​garant voor kwaliteit waardoor wij al jaren een erkend stoffeerder zijn.

Wat is de prijs voor het (her)stofferen van een bank

Wij als meubelstoffeerders komen veel mensen tegen die van mening zijn dat het stofferen van meubels duur is. Voor alle duidelijkheid: als u uw meubels stoffeert, kost dat veel geld. Of het duur is? Nee, in verhouding met het aanschaffen van een nieuwe bank is het niet duur.
Doordat de prijs voor bank of stoel bekleden afhankelijk is van heel veel factoren, geheel afhankelijk van stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen is het niet mogelijk om een standaard prijs te noemen. Wilt u weten wat de exacte prijs is voor het herstofferen van uw bank? Neem dan contact met ons op. Ook voor andere vragen en advies over het stofferen van uw bank, kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons voor een afspraak.

Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden
  • Onderdeel Stoffeerdersunie

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube