Kussens op maat

Kussens op maat laten maken bij Meubelstoffeerderij Hill. Denkt u erover na om uw kussens te laten (her)stofferen? Voor de stoffering van kussens is kennis, ervaring en ambacht vereist. Het herstofferen van uw kussens is een stuk voordeliger dan het kopen van nieuwe kussens. Denk bijvoorbeeld aan caravan- en bootkussens, loungekussens of design kussens. 

Comfortabele kussens op maat laten maken

Bij onze meubelstoffeerderij kunt u eenvoudig uw kussens op maat maken. Kussens op maat zijn niet alleen individueler, maar ook comfortabeler. Kies de gewenste maat, kleur en stof, wij regelen het voor je. Bekijk ons ​​ruime assortiment stoffen en bepaal zelf hoe het kussen eruit ziet. Wil je een kussen of een retro kussen ontwerpen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast andere aspecten leveren wij ook kussens voor lounge stoelen en design kussens of kussens voor klassieke meubels.

Kussenvulling: schuim of ander materiaal

Wij hebben ruime ervaring met padding gemaakt van verschillende materialen. Dit geeft ons de mogelijkheid om u een breed scala aan aanbevelingen te doen op basis van uw wensen. Op deze manier kunnen we een nieuw kussen voor uw maken en zorgen voor de meest comfortabele kussenvulling.

Boot of caravan kussen op maat

Boot kussens op maat stofferen of de kussens van uw caravan of camper te laten herstofferen moet u beslist kiezen voor de stoffeerdersunie. In ons atelier hebben wij een flinke keuze uit een rijke collectie stoffen die uitermate geschikt zijn voor boot caravan camper kussens. Wij hebben veel ervaring met het stofferen camper en van caravan of bootkussens en zelfs met het vervaardigen van compleet nieuwe kussen sets. Bij de keuze van de stof kunt u rekenen op ons deskundig advies en tips over onderhoud en andere zaken. Wij weten zeker dat u na ons stoffeerwerk nog meer zult genieten van uw boot. Want de uitstraling van een nieuwe stoffering werkt als een lentezonnetje.

Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden
  • Onderdeel Stoffeerdersunie

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube