Meubelstoffen

Er zijn erg veel meubelstoffen beschikbaar voor het stofferen van meubels. Populaire meubelstoffen zijn bijvoorbeeld de fijne geweven meubelstof en de grof geweven meubelstoffen, ook de gemêleerde meubel stoffen en effen meubel stoffen worden veel gebruikt. Wat voor u geschikt is hangt onder andere af van de uitstraling die het meubelstuk moet krijgen. Wanneer u uw meubels gaat bekleden met meubelstof heeft u het grote voordeel dat u veel keus heeft. U kunt zo zelf kiezen hoe uw meubels eruit komen te zien en hierdoor krijgt u als vanzelf unieke meubels. Stof voor meubelbekleding moeten stevig en slijtvast zijn, dit wordt ook wel schuurbestendig genoemd. Meubelstoffen moeten niet te snel doorgesleten zijn.

Transformatie van uw meubels door middel van herstofferen

Onze meubelstoffen zijn geschikt om uw huidige meubels te transformeren, bijvoorbeeld als u uw eetkamerstoelen een landelijke look wilt geven in plaats van een moderne uitstraling. De meubelstoffen in onze webshop voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daardoor zijn uw meubels niet alleen slijtvast, maar wordt de levensduur ook aanzienlijk verlengd. Door het gebruik van onze meubelstoffen geeft u uw inrichting altijd de allure die aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Nationale en internationale leveranciers voor meubelstoffen

Onze brede collectie is samengesteld uit duizenden bekledingstoffen in diverse designs, kleuren en kwaliteiten. Van trendy tot klassiek. Van wol, katoen en linnen tot leder en microfibers. Onder één dak vindt u stalenboeken van vele nationale en internationale interieurstoffen leveranciers. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden over de meubelstoffen, wij zijn namelijk zelf meubelstoffeerders en gebruiken alleen maar stoffen waar wij achter staan. Aarzel niet en stel ons al uw meubelstof vragen!


Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden
  • Onderdeel Stoffeerdersunie

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube