Stoelen bekleden

U wilt uw stoel opnieuw bekleden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De eerste twee vragen die vaak gesteld worden zijn “Wat kost het?” en “Hoe gaat het in z’n werk?”. Logische vragen, u wilt immers nieuwe stof voor uw stoel, maar niet tegen elke prijs. Wij beschikken over een ruim aanbod meubelstoffen van goede kwaliteit. Onze stoffen zijn betaalbaar en van Europese afkomst. Hierdoor treft u bij ons geen Aziatische stoffen van mindere kwaliteit aan. Daarnaast bekleden onze vakmannen uw stoel op ambachtelijke wijze waardoor uw stoelen en fauteuils weer jaren mee kunnen en er uiteraard weer als nieuw uit zien.

Fauteuil of stoel opnieuw bekleden

Uw stoel opnieuw bekleden geeft uw stoel of fauteuil een tweede leven in uw interieur en is veelal goedkoper dan de prijs van een nieuwe stoel. Heeft u één of meerdere stoelen waar u niet vanaf wilt, maar die er niet meer zo mooi uit zien? Dan is het opnieuw laten bekleden van deze stoel of stoelen een geschikte oplossing. Uw stoel opnieuw bekleden werkt hetzelfde als een stoel laten stofferen. Als stoffeerders zien wij dit vaak bij designmeubels van de bekende merken of meubels met een emotionele of nostalgische waarde. Dus geef uw stoel een nieuwe uitstraling door deze opnieuw te laten bekleden. Wij bieden een goede prijs en kwaliteitsverhouding, waarbij u ook geniet van 3 jaar garantie op ons al onze werkzaamheden uitgevoerd door ervaren stoffeerders.

Ruime keus uit diverse stoffen en leer

U kiest zelf de stof uit die past bij de stoelen en uw interieur en stijl. In ons assortiment hebben wij verschillende stijlen, van modern tot klassiek, en wel meer dan 1000 stoffen, waaronder ook (kunst)leer. Als u meerdere stoelen heeft, dan wilt u waarschijnlijk alle stoelen bekleden met dezelfde nieuwe stof, zodat alle stoelen mooi bij elkaar passen. Denk hierbij aan kleine verschillen in de kleur of het materiaal! 

Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden
  • Onderdeel Stoffeerdersunie

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube