Laat uw versleten bank bekleden

Slijtage is spijtig genoeg onomkeerbaar, maar dat betekent niet dat u een nieuwe bank moet aanschaften. Laat uw bank door onze vakkundige stoffeerders opniew bekleden. Natuurlijk controleren we gelijk de binnen kant van uw bank en repareren die waar nodig. Zo ziet en zit u bank weer als nieuw. Ook als u bank nog wel goed is maar u bent er gewoon op uitgekeken, dan kunnen we u ook helpen. We herstofferen u bank met een nieuwe moderne stoffen zodat uw bank weer in een modern interieur past. 

Leren bank bekleden in Halsteren

Heeft u een leren bank? Ook dit is geen probleem. Met keuze uit verschillende soorten leer en kleuren maken we u bank weer als nieuw. Runderleer is erg dik een stevig, schapenleer is minder stevig maar heeft een prachtige klassieke uitstraling en wordt met de tijd alleen maar mooier. Echt leder is natuurlijk erg mooi maar is ook duurder, gelukkig hebben wij ook veel soorten kunstleer voor u beschikbaar en allerlei kleuren.

Stoffen bank bekleden in Halsteren

Een stoffen bank is natuurlijk ook geen enkel probleem. Met keuze uit honderden stoffen maken we u bank weer als nieuw, zodat deze weer bij uw nieuwe interieur past.

Moderne en klassieke banken herbekleden in Halsteren

Niet elke meubelstoffeerder is gespecialiseerd in beide stoffeermethodes. Ouderwets springveren plaatsen en werken met jute, kapok en paardenhaar is weer heel wat anders dan een bank opnieuw schuimen. Beide methodes vereisen nauwkeurigheid maar weer andere vaardigheden. Onze professionals zijn meester in zowel klassiek en modern stoffeerwerk.

 

 

Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden
  • Onderdeel Stoffeerdersunie

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube