Meubels stofferen in Halsteren

Slijtage is spijtig genoeg onvermijdelijk. Dat je dan niet per se een nieuwe bank, fauteuil of stoel hoeft te kopen is te danken aan het bestaan van Meubelstoffeerderij HILL en daar zijn we met ons bedrijf door de jaren lange ervaring van de verschillende merk meubels stofferen uiterst bekwaam in. Laat uw versleten stoel of bank herstofferen. Prijs uzelf vervolgens rijk met de kennis dat u met het bekleden van uw stoel vooral veel geld bespaart. Al 25 jaar lang maken wij klanten tevreden met ons stoffeerwerk. Van het (her)stofferen van uw kostbare meubels tot het stofferen van overige projecten en horecagelegenheden en van boten tot caravans, wij staan voor u klaar! Neem contact met onze meubelstoffeerders voor een afspraak.

Bank of stoel bekleden in Halsteren

Heeft u een stoel, bank of ander meubelstuk bij u thuis staan dat een bepaalde nostalgische waarde voor u heeft, maar dat niet meer bij uw interieur past? Of is uw favoriete meubelstuk zo versleten, dat het er gewoon niet meer mooi uitziet? Wellicht is het een idee om het meubelstuk te laten herstofferen. Met onze jarenlange ervaring en kennis van zaken zijn wij in staat uw meubels binnen de kortste keren zo goed als nieuw te laten lijken. Geef uw meubilair dus een tweede kans! Neem contact met onze meubelstoffeerders voor een afspraak.

Modern en klassiek stoffeerwerk in Halsteren

Niet elke meubelstoffeerder is gespecialiseerd in beide stoffeermethodes.
 Ouderwets springveren plaatsen en werken met jute, kapok en paardenhaar is weer heel wat anders dan een bank opnieuw schuimen. Beide methodes vereisen nauwkeurigheid maar weer andere vaardigheden.
 Onze professionals zijn meester in zowel klassiek en modern stoffeerwerk.

Autostoelen stofferen in Halsteren

Interieurs van klassiekers of oldtimers kunnen ook door een meubelstoffeerder worden vervangen. Na jarenlang gebruik is het vaak geen overbodige uitgave om uw autostoelen te laten stofferen. Vooral de zijkant en wang van de bestuurdersstoel heeft enorm te lijden van veelvuldig in- en uitstappen dit is mogelijk in zowel leder, kunstleder of stof. Uw auto stijgt in waarde met een nieuwe bekleding. Neem contact met onze meubelstoffeerders voor een afspraak.

Stofferen van interieur van boten in Halsteren

Het stofferen van het interieur van boten is weer heel iets anders dan het stofferen van meubels. Bij boten moeten we namelijk rekening houden met allerlei factoren, zoals weersomstandigheden en afwijkende maten. Wilt u bijvoorbeeld kussens laten stofferen voor in een sloep? Of de bank die zich in de buitenlucht bevindt, dan is het verstandig om te kiezen voor waterdichte- of afstotende stoffen. Wij helpen u hiermee en geven u duidelijk advies wat er allemaal mogelijk is. Neem contact met onze meubelstoffeerders voor een afspraak.

 

 

Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden
  • Onderdeel Stoffeerdersunie

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube