Stoelen en fauteuils bekleden in Halsteren

Als uw oude stoelen of fauteuils beginnen te slijten betekend dit natuurlijk nog niet dat u uw oude meubels moet vervangen voor nieuwe. Bij Meubelstoffeerderij HILL kunnen we uw meubelstukken weer als nieuw maken. De eerste twee vragen die vaak gesteld worden zijn “Wat kost het?” en “Hoe gaat het in z’n werk?”. Logische vragen, u wilt immers nieuwe stof voor uw stoel, maar niet tegen elke prijs. Wij beschikken over een ruim aanbod meubelstoffen van goede kwaliteit. Onze stoffen zijn betaalbaar en van Europese afkomst. Hierdoor treft u bij ons geen Aziatische stoffen van mindere kwaliteit aan. Daarnaast bekleden onze vakmannen uw stoel op ambachtelijke wijze waardoor uw stoelen en fauteuils weer jaren mee kunnen en er uiteraard weer als nieuw uit zien.

Fauteuils, stoelen of fauteuils bekleden bij Meubelstoffeerderij Hill

Wat voor meubelstuk u ook heeft, van keukenstoelen tot relax fauteuils, geen klus is voor ons te moeilijk. Met keuze uit honderden stoffen komen uw meubels stuk voor stuk er weer als nieuw uit te zien en kunnen deze weer jaren mee. Neem dan direct contact met onze meubel bekleders.

Ruime keus uit diverse stoffen en leer voor het bekleden van uw meubels in Halsteren

U kiest zelf de stof uit die past bij de stoelen en uw interieur en stijl. In ons assortiment hebben wij verschillende stijlen, van modern tot klassiek, en wel meer dan 1000 stoffen, waaronder ook (kunst)leer. Als u meerdere stoelen heeft, dan wilt u waarschijnlijk alle stoelen bekleden met dezelfde nieuwe stof, zodat alle stoelen mooi bij elkaar passen. Denk hierbij aan kleine verschillen in de kleur of het materiaal! Neem dan direct contact met onze meubel bekleders.

Gratis halen en brengen van uw meubels in Halsteren

Als wij uw stoelen opnieuw gaan stofferen komen wij deze gratis halen en brengen. Onze medewerkers beschikken altijd over een grote service bus en zorgen dat u meubels netjes worden ingepakt voor vervoer. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er schade aan uw stoelen komt tijdens het vervoer. Neem dan direct contact met onze meubel bekleders.

Vrijblijvende offerte voor het stofferen van uw bank of stoel in Halsteren

We kunnen u altijd een offerte maken op basis van goede foto's. Wilt u toch liever persoonlijk contact? Ook geen probleem, wij komen vrijblijvend bij u langs om een offerte op maat te maken.
Heeft u nog een vraag over het stofferen van uw stoelen of fauteuils? Bel ons gerust even en we helpen u graag verder.

 

 

Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden
  • Onderdeel Stoffeerdersunie

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube