Stoffeerders in Heemstee

Mijn vader Rob is een aantal jaar geleden begonnen met het bedrijf vanuit onze thuisbasis in Heemstee met een klein atelier en één servicebus. Zijn missie is om vakmanschap te combineren met duidelijke prijzen en een goede service bleek een succesformule. Na een tijdje kon hij het werk alleen niet meer allen af en was tijd voor uitbreiding! Inmiddels hebben wij er een heus familiebedrijf van gemaakt.

Duidelijke prijzen meubelstoffeerderij in Heemstee

Wij houden zaken graag transparant en duidelijk. Daarom communiceren wij onze tarieven helder. Dit word altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd via deze prijslijst. Natuurlijk is er vaak een stukje maatwerk dat buiten de prijslijst kan vallen maar dit wordt altijd door onze medewerkers met u overlegd op locatie. Bel onze meubelstoffeerder voor een afspraak.

Modern en klassiek stoffeerwerk in Heemstee

Niet elke meubelstoffeerder is gespecialiseerd in beide stoffeermethodes.Ouderwetse springveren plaatsen en werken met jute, kapok en paardenhaar is weer heel wat anders dan een bank opnieuw schuimen. Beide methodes vereisen nauwkeurigheid maar weer andere vaardigheden.Onze professionals zijn meester in zowel klassiek als modern stoffeerwerk.

Autostoelen stofferen in Heemstee

Interieurs van klassiekers of oldtimers kunnen ook door een meubelstoffeerder worden vervangen. Na jarenlang gebruik is het vaak geen overbodige uitgave om uw autostoelen te laten stofferen. Vooral de zijkant en wang van de bestuurdersstoel heeft enorm te lijden van veelvuldig in- en uitstappen dit is mogelijk in zowel leder, kunstleder als stof. Uw auto stijgt in waarde met een nieuwe bekleding.

Stofferen van interieur van boten in Heemstee

Het stofferen van het interieur van boten is weer heel iets anders dan het stofferen van meubels. Bij boten moeten we namelijk rekening houden met allerlei factoren, zoals weersomstandigheden en afwijkende maten. Wilt u bijvoorbeeld kussens laten stofferen voor in een sloep of de bank die zich in de buitenlucht bevindt? Dan is het verstandig om te kiezen voor waterdichte- of afstotende stoffen. Wij helpen u hiermee en geven u duidelijk advies wat er allemaal mogelijk is.

 

 

Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden
  • Onderdeel Stoffeerdersunie

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube